Elárasztotta bikinis képekkel az Instagramját Gáspár Evelin - ifaktor

A képek magukért beszélnek. A Survivorból való hazatérése óta nagyon szexire vette a figurát Evelin, pikánsabbnál pikánsabb képeket posztol Instagram-oldalára.


Meglehet csak nekünk tűnik így, de a műsorban töltött két hónap bizony az ő alakján is meglátszik, ugyanis vékonyabb, mint valaha. Evelin rengeteget küzdött azért, hogy megszabaduljon a gyermekkorában rárakódott súlyfeleslegétől, így hosszú évek kemény munkája árán, de sikerült is neki.

A napokban megosztott képei erre a tanúbizonyság. Külön hatalmas elismerés, amiért nem a tökéletes instakompatibilis képek posztolására törekszik azzal, hogy nem tünteti el retusálással a striákat és egyéb bőrhibákat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!