Elárasztotta bikinis képekkel az Instagramját Gáspár Evelin - ifaktor

A képek magukért beszélnek. A Survivorból való hazatérése óta nagyon szexire vette a figurát Evelin, pikánsabbnál pikánsabb képeket posztol Instagram-oldalára.


Meglehet csak nekünk tűnik így, de a műsorban töltött két hónap bizony az ő alakján is meglátszik, ugyanis vékonyabb, mint valaha. Evelin rengeteget küzdött azért, hogy megszabaduljon a gyermekkorában rárakódott súlyfeleslegétől, így hosszú évek kemény munkája árán, de sikerült is neki.

A napokban megosztott képei erre a tanúbizonyság. Külön hatalmas elismerés, amiért nem a tökéletes instakompatibilis képek posztolására törekszik azzal, hogy nem tünteti el retusálással a striákat és egyéb bőrhibákat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sánta-Széphalmi Juliska túl van műtétén

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű táncosnő, Sánta Juliska egy komoly műtétre várt, ami akár karrierjét is befolyásolhatja. Juliska Instagram-oldalán posztolt először a térdműrét után.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!