Eláruljuk, mi vár a gyermekedre 2021-ben - ifaktor
Eláruljuk, mi vár a gyermekedre 2021-ben
Bár az év már javában tart, nem árt tudni, mire számíthattok az év hátralévő részében. Figyelem kedves szülők, érdekes és izgalmas hírekkel készültünk számotokra!


Kos

Idén nem meglepő, ha erőteljes változást tapasztalsz gyermekednél, hisz nagy eséllyel hagyhatja el komfortzónáját és válhat egyre magabiztosabbá. A barátságai elmélyülnek és új emberekkel is gazdagodhat a társasága. Az iskolai teljesítményeire sem lesz panasz, sőt, nagy eséllyel nyerheti el az érdeklődési körének megfelelő díjakat is. Virágzó és vidám időszak előtt álltok, igyekezzetek megélni minden egyes másodpercét!

Bika

Csemetéd számára 2021 a lázadás éve. Ha úgy érzi, nem hallgatják meg, vagy nem veszik figyelembe a véleményét és érzéseit, könnyen kikelhet magából. Néha úgy tűnhet, ez az egész csak egy színjáték, úgyhogy légy vele nagyon türelmes! Rengeteg lehetőséget tartogat számára ez az év, de nem biztos, hogy ezt magától észreveszi, így érdemes figyelned rá és terelgetni őt a helyes úton.

Ikrek

Szárnyalj kicsi ikrek! Bizony, gyermeked idén elhagyja a komfortzónáját és új tapasztalatokkal gazdagodik majd. Ne legyél meglepve, ha központi szerepet kap az utazás témaköre. Bár a kötelező köröket szorgalmasan teljesíti, érdemes kicsit ösztönözni arra, hogy fejlessze magát részt vegyen iskolán kívüli tevékenységekben is, hisz minden adottsága megvan hozzá. Elképzelhető, hogy maga mögött hagy majd bizonyos barátságokat, mely elszomorítja majd kicsit, de ha mellette állsz és fogod a kezét, nincs ok az aggodalomra.

Rák

Mozgalmas, szociálisan aktív időszak előtt álltok. Ami jó hír, hogy a kicsi egyre türelmesebb lesz és kialakul az öngondoskodás igénye is. Ahhoz, hogy nyugalmas éjszakáitok legyenek elengedhetetlen, hogy eleget mozogjon a gyerek napközben – legyen szó aktív sportolásról, táncról vagy kiadós sétákról, mindenképp érdemes beiktatni napi 1-2 óra mozgást. A személyisége rohamos fejlődésnek indul, rengeteg különféle természetű és egyéniségű gyerkőccel köt majd barátságot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!