Elárulta a TikTokker, hogy miért hisz a manifesztálásban - ifaktor
Klausz Niki fekete hajjal, kék szemmel áll egy fal előtt

A már 32 ezer követővel rendelkező TikTokker, Klausz Niki egyre nagyobb népszerűségnek örvend a videómegosztó portálon. Nemrég elárulta, hogy miért hisz a manifesztációban.


Az tény, hogy Niki fantasztikus adottságokkal rendelkezik, amiket nagy valószínűséggel szüleinek köszönhet és a tökéletes géneknek, melyeket tőlük örökölt. Sötétbarna haja és rikító kék szemei már adnak egy extra különlegességet arcának.

Azonban ez nem csak rá, hanem öccsére is igaz, akit Niki szavaival élve, az angyalok rakhattak össze. A TikTokker videójában elárulta, hogy azért hisz a manifesztálásban, mert édesapja annó úgy udvarolt édesanyjának, hogy ha nekik születnének közös gyerekeik akkor azok tökéletesek lennének.

Ez így is lett. Niki és öccse is remek genetikával megáldva pompáznak jelenleg a TikTokon. A TikTokker már számtalan videójában megmutatta kisebb testvérét és mi se tudunk rá szebbet mondani, mint hogy talán tényleg az angyalok tehették össze.

@nikiklausz

Hogy lehet, hogy Ő kapta a közös gének összes jobb kombinációját? 🥲 #hungary #fyp #nikiklausz #family #nekedbe #foryou

@nikiklausz

Exposing myself 🤭 #fyp #hungary #nikiklausz #foryou #nekedbe #brother

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!