Elárulta miért imád futni Sánta Júlia - ifaktor

Az már biztos, hogy a járványhelyzet okozta korlátozásokból szinte mindenkinek elege van. Azonban még mindig találhatunk olyan elfoglaltságokat, mely boldogságot okoz és szabadon megtehetjük. Erre hívta fel a figyelmünket Sánta Júlia.


Juliska legújabb Instagram-posztjában elárulta követőinek, hogy leginkább azért szerette meg mostanában a futást, mert az állandó pörgős élete hirtelen lelassult a pandémia helyzet óta és ez az egyetlen olyan elfoglaltság, ami maximálisan leköti.

A népszerű táncművész ezzel rengeteg követőjének mutat remek példát és a kétségbe esetteknek is szuper motivációt nyújt.

„Szerintem ha nem futnék, tuti bediliznék teljesen!!🙈 Már évekkel ezelőtt is azt gondoltam, túl sok mindent csinálok egyszerre, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy lesz egyszer egy ilyen élethelyzet, ahol lassan tényleg nem tudom hol a fejem, elképesztő stressz, nyomás van folyton! Nagyon szeretem a pörgést, általában minden másodpercemet beosztom és próbálok tényleg mindenhol helytállni! Nem könnyű!😅 Nah én azok táborát erősítem, akiknek egyszerűen ezt meg kell tanulniuk, hogy milyen lazítani, leülni, csak sorozatot nézni, vagy nem tom..😅 Rajta vagyok a dolgon amúgy, még mielőtt valaki írná, hogy ne vállalj annyit..🙏 Szóval a futásra visszatérve!!! Képzeljétek én legfőképpen emiatt futok! Hogy kikapcsoljak, levezessem a stresszt, olyan nekem mint egy meditáció! Ma amúgy kivételesen edzés után futottam, általában mindig előtte szoktam és hát amennyire féltem, hogy majd nem bírja a combom.. nem kellett volna, úgy éreztem repülök, közben éreztem a Duna illatát, nem is kell ennél több tényleg..!🙏 Kifutottam magamból minden rossz érzést"

- mesélte követőinek Insta-oldalán Sánta Juliska.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!