Elege lett a kommentelőkből Schobert Norbinak - ifaktor

Újabb botrány övezi a magyar fitneszgurut és családját. A napokban másról sem lehet olvasni a magyar bulvár és hírportálokon csak Schobert Norbi legújabb kijelentéséről. Perel, méghozzá mindenkit, aki állítása szerint rágalmazta, sértegette, hiteltelenítette őt és családját egy Facebook-csoportban.


Osváth Zsolttól már megszokhattuk, hogy folyamatosan aktuális, naprakész videókat készít Zshowtime YouTube-csatornájára. Véleménykifejtős tartalmaiban igyekszik objektív szemmel, több álláspont alapján megvitatni egy-egy történést, jelenséget. Ahogy videójában is elmondja, Schobert Norbiról szóló tartalmakat a kelleténél többször készít, de mindig történik körülötte valami, amiről neki is konkrét véleménye van.

Készült egy Facebook-csoport, melynek létszáma több, mint 20 ezer főt számlál, ebben a csoportban olyan tagok kezdeményeznek beszélgetést egymással, akiknek ellenszenves a Schobert-házaspár. Megvitatnak mindent, amivel kapcsolatban van véleményük legyen az Norbi, Réka, Update-termékek vagy a Schobert-gyerekek. Ami mellett nem szabad elmenni szó nélkül, sem jogilag, sem etnikailag az a kiskorú gyermekeiket szitkozó, pejoratív, vulgáris tartalmú hozzászólások. Norbinak ebből lett elege, éppen ezért perel és kártérítést követel.

​Többek között arra is gyanakszik, hogy a Facebook-csoport adminisztrátorai összehozhatók egy konkurensével.

Az esettel kapcsolatos további cikkeket a linkre kattintva olvashatsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!