Elege lett a sok kioktatásból Farkas Alexának - ifaktor
Farkas Alexa fotózáson

Az egykori ÉNB szereplője néhány évvel ezelőtt úgy döntött, hogy teljesen megváltoztatja addigi életét. Új célokat keresve magának, új emberekkel körülvéve, új életszemléttel. A boldogságot, egy nála jóval idősebb férfival találta meg, akit mára már a férjének nevezhet. Balázzsal osztja meg életét és két kutyusával. Utóbbi miatt azonban főleg a napokban rengeteg kioktató üzenetet, kéretlen tanácsot kapott.


Alexa a napokban vett magához egy Tára nevű csivava kiskutyát, melyről Instagram-oldalán számolt be a követőinek, illetve arról, hogy már meglévő kutyusa Vuk hogyan viszonyul az új családtaghoz. Többek között Vuk és Tára miatt indult el a kéretlen okítás, melyből elege lett Alexának. Legutóbbi posztjában ecsetelte, hogy milyen üzeneteket kapott az elmúlt időszakban.

"Szólnék azokhoz, akik üzenetekkel bombáznak, hogy mit etessek a kutyával, hogy aludjon, kivel aludjon, mikor egyen, mikor kakiljon, ne aludjon az ágyban, állatkínzó vagyok, ne adjak neki húst, ne engedjem össze a másik kutyával, ne puszilgassam, ne hasonlítgassam gyerekhez, miért nem gyereket nevelek kutya helyett, ne engedjem kanapéra, nem jó a rágcsa, nem jó a pelus, ne is posztoljam, fegyelmezzem már most, kutyaiskolába vele, jó hogy örökbe fogadtad de bírsz majd vele, minek neked kutya"- írja Alexa.

A bejegyzést a linkre kattintva olvashatjátok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!