Elege van a hideg időjárásból a Sztárban Sztár győztesének - ifaktor
A Sztárban Sztár leszek! első évadának győztese, Békefi Viktória a közösségi oldalán fakadt ki arról, hogy az utóbbi napok hideg időjárása neki már túlzás.


„Azért ez az időjárás már kicsit túlzás. Mondjuk én 20 fok alatt már megfagyok. Jöhetne már a jó idő. Ti is ennyire fázósak vagytok?"

– írta az Instagramon Feng Yaou kedvese.

Hozzátennénk, hogy így is az utóbbi idők egyik legenyhébb telet éljük meg. Noha vannak, akik annyira a meleg időjárás pártján állnak, hogy nekik szinte csak a kánikula elegendő. Így például az énekesnő 20 fok alatt már fázik...

Egyébként ByeAlex szintén hasonlóan vélekedik. Minden nyáron hangot ad véleményének (a legnagyobb kánikulában is), hogy neki ez az ideális és akár 35-40 fok is lehetne felőle.

Nos, szerintünk mindenesetre eddig ez a tél abszolút elviselhető – ráadásul a most következő néhány napban ismét nő a hőmérséklet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!