Elege van a magyar egészségügyből Ponekker Virágnak - ifaktor
Ponekker Virág
Ponekker Virág az Instagram-oldalán fakadt ki a magyar egészségügy jelenlegi helyzetéről. Noha Virágtól általánosságban távol áll a magyar rendszer kritizálása, de a kisfiáért valószínűleg minden anya tűzbe menne.


„Sohasem szidtam az egészségügyet, de van néhány dolog, ami már tényleg baromi elszomorító"

– kezdte a bejegyzését az influenszer.

„A szülés óta nem jártam nőgyógyásznál, mert oltanak, elfoglaltak stb. decemberről áprilisra kaptam meg a kötelező 6 hetes(!) kontroll időpontom"

– folytatta az édesanya.

„Amellett már nem nagyon tudok elmenni és szóhoz jutni sem lassan, hogy egy három hónapos kisbabára nem néz rá a gyerekorvos (aki elméletileg már be van oltva a vírus ellen) amiatt, mert a gyerek elkapott egy náthát és köhög. Másnapra lett volna időpontunk, hogy beadja neki a 3. havi kötelező oltást, így is már egy kis csúszással. Mondanom sem kell, hogy az oltások tolódnak, ki tudja meddig"

– akadt ki kisfia ellátásával kapcsolatban Virág.

Az édesanya kiemelte, hogy természetesen nem az orvosokkal és az ápolókkal van a probléma, hanem az őket fentről utasítókkal, akik ilyen hosszú pandémiás idő alatt sem tudták kiküszöbölni az ilyen és ehhez hasonló problémákat.

„Imádjuk a gyerekorvosunkat és a nőgyógyászom is. Az őket irányító felsőbb intézkedéssel van már tele a pohár, akik az ő munkájukat szabályozzák"

– írta Virág.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!