Elérkezett a véghajrához Sáfrány Emese- hamarosan megszületik a kisfia - ifaktor

Emesének már valóban óriási a pocakja és nemsokára belép a 36. terhességi hétbe, így nem túlzás azt állítani, hogy Noel hamarosan megérkezik.


Ádám és Emese első közös gyermeküket várják. Korábban egy hivatalos nemfeltáró bulit csaptak a boldog szülők, mely keretén belül nem csak babájuk nemét tudták meg, hanem találkozhattak a Nyerő Párosban megismert barátaikkal is.

Emese egyébként A Konyhafőnök VIP előző évadában is számos barátra tett szert, akikkel azóta is találkozik néhány hetente egy-egy közös program erejéig. Legutóbb Etyekre látogattak el Csillával, Cincóval és Anettal.

Visszatérve a várandósságára, a napokban posztolt egy képet, melyen csak úgy sugárzik a boldogságtól.

" 35. hétben járunk, Nolen súlya már 2 kg felett van, elképesztő belegondolni, hogy az elkövetkező 5 hétben még 1 kg-ot fog magára szedni. Azt egyértelműen érzem, hogy a súlya húz előre és lefelé, hogy egyre kevesebb helye van, így gyakran a bordámat nyomja konkrétan, időnként már vannak jósló fájásaim is, úgyhogy izgalmas 5 hétnek nézünk elébe. ☺️ Még szerencse, hogy Ádám sokszor segít az ágyból felkelni, mert van, hogy egyedül erre már képtelen lennék."

- írja posztja alatt Emese.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!