Elérte a félmillió követőt Verebélyi Vivien és Nagy Norbi - ifaktor
Vivi és Norbi már hetek óta várja, hogy meglegyen a bűvös szám.

„500.000 ember TikTok-on!!! Ez egy hatalmas család! Imádunk titeket! Hatalmas köszönet nektek ezért! Imádjuk, hogy ennyien velünk tartotok! 1 éve kezdtünk bele ebbe az egészbe, de már most rengeteg mindent elértünk együtt közösen! Sokan kérdezték tőlünk, hogy szeretjük-e a követőinket! A válaszom: NEM! Hanem IMÁDJUK ŐKET!!!"

– írta a páros, akik egészen elképesztő módon mindössze hozzávetőlegesen egy éve kezdett el komolyabban foglalkozni a közösségi médiával.

Vivi és Norbi ugyebár a TikTokon érte el a fél milliós számot, sőt nem olyan sokkal korábban megkapták a kék pipát is, ami a hivatalos oldalak jellemzője a zenés applikációban.

A népszerű TikTokkerekkel készült korábbi interjúnkat ide kattintva olvashatod el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!