Életbevágó döntést kellett meghoznia Stohl Andrásnak - ifaktor
Stohl András és gyermekei Chilit fürdetik a kiskutyát
A Stohl-família nemrégen újabb családtaggal bővült, hiszen befogadták a kis tacskót, Chilit. Chilit imádja az új családja, de nagyon hamar fontos döntést kellett hozniuk vele kapcsolatban.


„Chili hosszú gerincének nem tesz jót a lépcsőzés, viszont nagyon kíváncsi, és leküzdhetetlen vágyat érez, hogy felmenjen az emeletre. Emiatt felszereltünk egy kutyarácsot. Így mostmár nem csak a bejárati ajtót kell a cicának folyton nyitogatni, hanem ezt is"

– írta színész-műsorvezető az Instagram-oldalán.

Valójában egyetlen kutyának sem ajánlott a lépcsőzés, de a tacskóknak kifejezetten tilos!

Az ilyen típusú kutyusuk ugyanis könnyen gerinc – vagy porckorong – sérvet kaphatnak a számukra nem természetes testtartás és mozdulatok miatt, emiatt pedig akár le is bénulhatnak. A műtét ilyen esetben szinte elkerülhetetlen a rehabilitáció pedig nagyon sok ideig tart. Így a legjobb megoldás a megelőzés!

Ezt szerencsére Andrásék is tudják a jelek szerint – ráadásul a kutya-macska barátságnak is jót tesz, ha külön tudnak időnként vonulni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!