Élete eddigi legaranyosabb videóját tette ki Cardi B - ifaktor
Cardi B sapkában és napszemüvegben

Több mint négymillió megtekintése lett a külföldi világsztár, Cardi B legújabb videójának Instagram-oldalán - ami nem véletlen -, hiszen szerintünk élete eddigi legaranyosabb videóját osztotta meg rajongóival a rapper.


A külföldi világsztárt rengeteg támadás éri extrém stílusa és kihívó posztjai miatt. Számos videójában nem a legjobb példát mutatja fiatal követőinek, amiért meg is kapja a bántásokat. Azonban legújabb megosztott felvételétől még mi is elérzékenyültünk.

Párjával és kislányukkal egy romantikus Valentin-napi vacsorán vettek részt, ahol láthattuk, hogy kislányuk egy szál rózsát osztott anyukájának és apukájának is. Majd a videó végén jött a legmeghatóbb pillanat.

A kislány megpuszilta édesapját majd így szólt:

„Szeretlek Apa!"

A videónak persze hatalmas sikere lett, hiszen a legvégén látható jelenetben az igaz és őszinte szeretetet láthattuk. Pontosan azt, amiről a Bálint-napi ünnepnek szólnia kellene.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!