Élete eddigi legszebb napjáról emlékezett meg Tokár Tomi - ifaktor
Tokár Tomi esküvői fotókkal nosztalgiázott Instagram-oldalán, ami már nagyon hiányzik neki, hiszen ez volt élete egyik legszebb napja.
„Úgy hiányzik az esküvőnk!❤ Nem vagyok az az ünneplős típus, főleg, ha magamról van szó. Mégis ez volt életem egyik legszebb napja, amit bizony férfiként is nagyon lehet élvezni. Házasodjatok bátran, de ne csak a buliért vagy a Csokért!🥳😂"

– írta posztjában a Fókusz műsorvezetője.

Tomi és felesége Kovács Dóri 2019 szeptemberében kötötték össze életüket, három és fél évvel az első randijuk után. A youtuber párnál már a lánykérés is elég exkluzívra sikeredett, ugyanis Tomi a Gran Canyonban kérte meg szerelem kezét. Az esküvőre végül egy gyönyörű szép helyen a Nyíregyháza közelében található hatalmas parkkal körülvett Le Til Kúriában került sor.

A házaspár kapcsolata azóta még egy szintet lépet, amikor 2020 nyarán megszületett első gyermekük András.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Hosszú Katinka értékelte az lemúlt napokat: darabokra szedik az interneten

Hosszú Katinkának eddig finoman fogalmazva sem ez a legeredményesebb olimpiája. Az erősségének számító 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, míg a 200 méter vegyesben csak hetedik helyen ért célba, így mindeddig érmet nem sikerült szereznie, ráadásul hatalmas felháborodást keltett, hogy egy számtól visszalépett...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!