Élete első filmszerepére készül a Sztárban Sztár győztese - ifaktor
békefi viktória pufi kabátban
A Sztárban Sztár leszek! első évadának győztese, Békefi Viki élete első filmszerepére készül. Jelenleg is a szöveget tanulmányozza és próbálja memorizálni, méghozzá egy különös módszerrel.


„Életem első filmforgatására készülök. Pár évvel ezelőtt játszottam egy darabban, amit Pozsgai Zsolt írt és ebből készítünk egy filmet. Alig várom a forgatást! Elég sok szöveget kell újratanulnom, de szerencsére az évek alatt sikerült kigyúrnom az én kis >>labdadobálós<< technikámat, amivel könnyebben megy a tanulás. Nem tudom, hogy miért, de ezzel a mellékcselekvéssel jobban memorizálok"

– árulta el memorizációs technikáját Viki.

A technika több, mint érdekes. Nekünk valószínűleg alapvetően a két cselekvés egyszerre való kivitelezésével is meggyűlne a bajunk...

Mindenesetre nagyon kíváncsian várjuk, hogy miféle filmszerepben fog szerepelni Békefi Viktória, aki színészként is igencsak aktív. 2009-2016 között a Sziget Színház, mellette 2012-2016 között a Nemzeti Lovas Színház előadásaiban szerepelt. 2016-tól szabadúszó, amely időszak alatt szerepelt a Mamma Mia! című musicalben is – többek között.

Pozsgai Zsolttal dolgozott az Omega együttes: Gyöngyhajú lány balladája című előadásban vagy éppen a Hamupipőkében. Netán ezek közül valamelyik kerül filmvászonra?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!