Életeket menthet Lotfi-Schadi Réka Instagram-posztja - ifaktor
Schadi Réka fekete ruhában ül

A hazai népszerű véleményvezér, Lotfi-Schadi Réka közösségi oldalán legújabb bejegyzésében egy nagyon fontos és nem mindenkinek egyértelmű dologra hívja fel a figyelmet, ami rengeteg kutyus életét mentheti meg.


Réka Instagram-posztjában őszintén elmesélte a közelmúltban elkövetett hibáját követőinek és elárulta nekik, hogy a szombat este tartott születésnapi bulija, majdnem katasztrófába torkollott.

Az influenszer ugyanis születésnapi tortáját – mely édesítőszerrel készült -, teraszukon hagyta a hidegben, hiszen nem gondolta, hogy kutyájuk eléri azt, vagy egyáltalán baja lehet tőle. Éppen ezért, mivel ő sem tudta, hogy egy szelet édesítő szeres torta már megölhet egy nagytestű kutyát, fontosnak tartotta, hogy erről beszámoljon követőinek.

Szerencsére a történetnek jó vége lett, hiszen Réka barátnője azonnal figyelmeztette őket és az állatorvos rögtön el is látta a kutyust, így nem lett semmi komolyabb baja. Réka követői hálásak voltak posztjáért, hiszen rengeteg állattartó nem tudott erről a rendkívül fontos információról.

„Van egy kis storym a szombat estèhez,amit szetintem jò tudni mert pl èn nem voltam ezzel kèpben! Pènteken kaptam Begitôl @lotfibegi egy cukormentes tortàt (xylites) ,szombat este tartottuk a baràtainkkal a szülinapomat,a torta màr nem fèrt a hûtôbe ,így este kitettem a teraszra a dobozàban ,a kinti ülôgarnitùràra ! Boriszka kijàr napi többször de ùgy gondoltam így nem fèr hozzà!meg is èrkeztek a vendègek ès Orsi @orsi_varga_ baràtnôm szerette volna megkòstolni a tortàt ( szerencsère) .Elindultam ki èrte ès làtom,hogy Borisz kibontotta ès kedvère falatozik! Mint megtudtam ,1 SZELET xylites sütemèny egy nagytestû kutya HALÁLÁT okozhatja ,olyan mèreg ez nekik! @b.o.b.y_hair Bobbykàval Iràny az àllatorvos,hánytatàs ,infùziò ,röpke 2 òra ,de a vègèn minden rendben! Hàt īgy kezdôdött a kis zsùr..,annàl jobban vègzôdött! Kb 2 óra a felszívòdàs,tehàt ha ilyen törtènik ne vàrjatok!"

– írta hosszasan bejegyzésében Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!