Elhidegült egymástól gyermekük születése után Palácsik Lilla és Visváder Tamás? - ifaktor

Lilla és Tamás az RTL Reggeliben válaszolták meg a kérdésfeltevést. Elmondták, hogy Noah születését követő 1-2 hónap nehezebb időszak volt számukra, de mindketten törekedtek arra, hogy figyeljenek a másikra.


Az első heteken túl lépve kialakították napi rendjüket, így már van idejük aktívan együtt tölteni az időt kettesben, akár a nagyszülők segítsége által.

Tamás szerint a kulcs az önzetlenségben van, ezt kell elfogadni. A sérelmeket ki kell mondani a másik felünknek, emellett pedig akár csak az édesanyának, úgy az édesapának is át kell állnia egy másik felosztásba, melyben a baba szerepel a középpontban, nem pedig a szülők.

A házaspár mindent megbeszél egymással, nem hagyják elfojtani a problémáikat, a kibeszélésre esküsznek.

Lillával és Tamással a beszélgetést a linkre kattintva elérheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiakadt a cukiságfaktor: babafotókat posztolt Kardos Eszter

A Barátok Közt sztárja néhány héttel ezelőtt adott éltet második gyermekének, Zitának. Most róla láthatunk egy kollázs-összeállítást, melyben a várandósság kiderülésétől a születésééig mutat nekünk Eszter pillanatképeket.

Nagyon kedves kollázst készített a fiatal anyuka kislányáról. Eszter eddig nem igen mutatott közvetlen közeli képeket Zitáról, most sincs ez másként. Habár nagyon várjuk, mert biztosan gyönyörű kisbaba.

Kisfiáról, Erikről azonban annál inkább posztol, nagyon vagány kis srác, aki a napokban ünnepelte a harmadik születésnapját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!