Elhunyt Blake Lively édesapja - ifaktor
Blake és Ernie Lively egy díjátadón elegáns ruhában mosolyognak

Ernie Lively szerepelt a „Négyen egy gatyában", az „Egyik kopó, másik eb" című filmekben és rengeteg hollywood-i színészt is mentorált.


Az egyik hozzátartozója erősítette meg, hogy a színész 74 éves korában elhunyt.

Ernie Lively a „Négyen egy gatyában" című film 2005-ös és 2008-as részében is Bridget édesapját alakította, akit pedig a való életbéli lánya, Blake játszott. Nem a „Gossip Girl" sztárja az, aki édesapja karrierjéből merített motivációt a filmes karrierhez. Többi gyermeke, Jason, Eric, Robyn és Lori is a tv-s szakmában helyezkedtek el.

A mentorálás nagy részét tette ki Lively életének. A 80-as évektől a 90-es éveken át, olyan hollywood-i színészeket mentorált és látott el tanácsokkal, mint Birttany Murhpy, Casper Van Dien, vagy Jason Priestly.

Lively 1947 januárjában született Baltimore-ban. Az első szerepét 28 évesen, a „The Waltons" amerikai dráma-sorozatban játszotta. 4 évvel később már az eredeti „Hazárd megye lordjaiban" is szerepet kapott. Ezeken felül olyan sorozatokban játszott még, mint a „Baywatch", „X-akták", „Murder she wrote", „The West Wing", de láthattuk az „Amerikai Pite 2"-ben és az „57-es utas"-ban is.

Lively-t felesége Elaine, testvére Judith, gyermekei és 9 unokája gyászolják.

Isten nyugosztalja!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!