Elhunyt édesanyjára emlékezik Polgár Kriszta - ifaktor

Az ex szépségkirálynő, Polgár Kriszta Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, ahogyan Hawaii tengerpartjáról a varázslatos naplementében emlékezett meg elhunyt édesanyjáról.


A blogger már egészen fiatalon, 18 éves korában veszítette el édesanyját, aki ma 52 éves lenne. Kriszta homokba rajzolta anyukája születésnapja alkalmából, hogy hány éves lenne most, így emlékezett meg róla.

Az influenszer bejegyzéséből azt is megtudtuk, hogy anyukája félt az öregedéstől és nem szerette volna megtapasztalni, így lánya szerint örök fiatal is maradhatott, hiszen 36 éves korában hunyt el.

Kriszta bejegyzését számos hazai közszereplő is kommentelte és rengeteg támogatást kapott követőitől is.

„Boldog 52. születésnapot a mennyben, ANYA! ❤️ Úgy ünneplünk, ahogy a legjobban szeretted ... A tengerparton ... 52 nekünk, de 36 örökre.
Milyen érdekes... Az öregedéstől félt a legjobban... És bár 52 lenne ma, ő már örökre 36 marad ❤️ Isten éltesen ott a felhők fölött, Anya!"

– írta közösségi oldalán Kriszta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Hosszú Katinka értékelte az lemúlt napokat: darabokra szedik az interneten

Hosszú Katinkának eddig finoman fogalmazva sem ez a legeredményesebb olimpiája. Az erősségének számító 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, míg a 200 méter vegyesben csak hetedik helyen ért célba, így mindeddig érmet nem sikerült szereznie, ráadásul hatalmas felháborodást keltett, hogy egy számtól visszalépett...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!