Elindította Vlogmas vlogsorozatát Lukovics Tamara és Baumgartner Kata - ifaktor

A youtuberek körében igen népszerű a Vlogmas névre hallgató vlogsorozat, mely egy 24 darab videóból álló minden év decemberében zajló YouTube-trend. Lényegében összefoglalják napról-napra az ünnepekre való készületeket, lakásdekorálást, ajándékok beszerzését.


Lukovics Tamara, annak ellenére, hogy lett egy kislánya, a most öt hónapos Bella, így is próbálja kivitelezni az idei Vlogmast. Tamara első videójában még annyira nem a karácsonyi készülődés van a porondon, sokkal inkább egy átlagos napját mutatja be, melyben videózik, dolgozik, babázik.

Tamara mellett, Baumgartner Kata is bevállalta a Vlogmas videósorozatot. Kata videójában már jóval ünnepibb a hangulat. Rögtön a dekorációk és kiegészítők beszerzésével kezdte. Hozzátette, hogy a karácsonyi készületek mellett videói szerves részét fogják képezni az egészséges életmóddal, mozgással, receptekkel kapcsolatos tartalmak.

VLOGMAS #1 - bevezető, karácsonyi dekorok, főzééééés + recept | Kata Baumgartner

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!