Elindult azon a bizonyos lejtőn Tóth Andi - ifaktor

Az énekesnő a Tények Plusz stábjának adott interjújában elmondta, hogy hogyan vészelte át borúsabb időszakát, ugyanis ahogy a legtöbb fiatal sztár ő is elindult lefelé azon a bizonyos lejtőn.


Hamarosan érkezik Tóth Andi új dala az Ébressz fel, melynek nagyon mély üzenete van, azokat a sérelmek, bántásokat, múltbéli nehézségeket dolgozza fel benne az énekesnő, amelyek miatt pszichológushoz is kellett járnia éveken keresztül.

Andi a vele készült riportban elmesélte, hogy 17 évesen, amikor vége lett az első komolyabb kapcsolatának nagyon egyedül érezte magát. A szakítás mellett meg kellett küzdenie a folyamatos bántásokkal, rosszindulatú kommentekkel, illetve azt is hozzátette, hogy jó néhány szakmabéli emberben is csalódott.

Egy pszichológus segítségét kérte, hogy átvészelje ezt az időszakot, de akkor már az énekesnő egy olyan lelki állapotba került, ami 'megkövetelte' a kedélyjavítók szedését. Ekkor érkezett el Andiban az érzés, hogy nem szeretne fiatalon kiégni, nem fogja magát hagyni és a gyógyszerek segítsége nélkül fog túl jutni ezen az időszakon.

Az Andival készült riportot az alábbi linken tudod visszanézni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Saját bormárkája lett Tóth Verának

Borász babérokra törne Tóth Vera?

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!