Eljött a várva vár pillanat: Palik László az Exatlon pályáján - ifaktor
Gelencsér Tímea és Palik László a műsor mellett általában Instagramon élőzős videóban szokták szórakoztatni az Exatlon kedvelőket. A vidámság ezúttal nem mindenkinél volt felhőtlen, ugyanis Palik László arra kényszerült, hogy megmutassa, hogy ő miként startolna a verseny csúszdás pályáján.
„Merénylet volt! 😬
Na akkor, ahogy @timella megígértette velem (jelzem kényszer hatására cselekedtem 😬😬😬), jöjjön az általatok választott csúszda. 😅"

– írta Instagram-bejegyzésében az egykori sportriporter.

Persze Timi sem bírta ki, hogy ne szóljon hozzá a poszthoz, boldogan megjegyezte, hogy ő ezt mind páholyból nézhette végig, ráadásul ő vette át Laci szerepét, és indította útjára a műsor házigazdáját.

Ahogy a videóban is láthatjuk Laci egyébként zseniális rajtot vett, de abban biztosak vagyunk, hogy valami bosszúval készül ezután, amit már kíváncsian várunk, hogy mi lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!