Eljött a várva vár pillanat: Palik László az Exatlon pályáján - ifaktor
Gelencsér Tímea és Palik László a műsor mellett általában Instagramon élőzős videóban szokták szórakoztatni az Exatlon kedvelőket. A vidámság ezúttal nem mindenkinél volt felhőtlen, ugyanis Palik László arra kényszerült, hogy megmutassa, hogy ő miként startolna a verseny csúszdás pályáján.
„Merénylet volt! 😬
Na akkor, ahogy @timella megígértette velem (jelzem kényszer hatására cselekedtem 😬😬😬), jöjjön az általatok választott csúszda. 😅"

– írta Instagram-bejegyzésében az egykori sportriporter.

Persze Timi sem bírta ki, hogy ne szóljon hozzá a poszthoz, boldogan megjegyezte, hogy ő ezt mind páholyból nézhette végig, ráadásul ő vette át Laci szerepét, és indította útjára a műsor házigazdáját.

Ahogy a videóban is láthatjuk Laci egyébként zseniális rajtot vett, de abban biztosak vagyunk, hogy valami bosszúval készül ezután, amit már kíváncsian várunk, hogy mi lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!