Elkaszálja a TV2 a Mintaapák című sorozatot? - ifaktor
A Mintaapák sorozat főszereplői.
A szeptemberi versenyt a két konkurens kereskedelmi csatorna közül az RTL Klub nyerte, így a TV2 kénytelen volt reagálni.


Noha a Sztárban Sztár leszek! egyelőre nagy sikerrel fut (és a Dancing with the Stars is nagyszabású showműsorként szerepel a képernyőn – a szerk.), mégis az elmúlt hónapot tekintve egyértelműen kirajzolódik az RTL Klub előnye főműsoridőben a 18-49 éves korosztályban a TV2-vel szemben. A csatorna havi átlag 14,8%-os közönségaránnyal végzett az élen a fő rivális TV2 12,4%-os közönségarányával szemben – írja a Promotions.

Ráadásul az X-Faktor is elstartol a hétvégén, amely az utóbbi évek legnézettebb televíziós műsora volt.

A TV2-nél azonnal be is jelentettek egy azonnali műsorváltozást: mivel a Mintaapák már hetek óta gyenge nézettséggel fut, ezért korábbra hozták a Séfek séfét, míg a napi sorozatot késő estére száműzték.

Mindennek számos – a sorozatot rendszeresen követő néző nem örült –, így a csatorna úgy döntött, hogy a Super TV2-n ezentúl naponta kétszer fogják megismételni a Mintaapák aktuális epizódját, amelyre sok néző fel is kapta a fejét, és azon lamentál, hogy vajon mikor fogják végleg elkaszálni a TV2-nél a Mintaapákat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!