Elképesztő a hasonlóság! Íme Laskóy Noémi ikertestvére - ifaktor

Na persze a megtévesztő kép mögött egy kis szerkesztés áll, ugyanis a népszerű influenszernek, Laskóy Noéminek nincsen ikertestvére, főleg nem kettő.


Mindenesetre a fotó szerkesztése nagyszerűen sikerült és nehezen lehet megállapítani róla, hogy a másik két Noémi csak "oda lett rakva".

Noémi rajongóinak nagyon tetszett az igazán kreatív megoldása a sportmárka reklámozására, mert más influenszerekkel ellentétben Noémi igazán humorosan és jópofán oldotta meg a három különböző ruha megmutatását.

„majdnem 2 hónap kimaradt az edzésből (a műtét miatt), szóval most lesz mit bepótolni💪🏼 korábban heti 1-2x edzettem, most a cél viszont a heti 3 egészen májusig!
úgyhogy nem is baj, hogy nem tudtam dönteni a három új kollekciós @myproteinhu edző szett közül, mindegyiket lesz alkalmam felvenni"

– olvashatjuk Noémi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!