Elképesztő átalakuláson esett át @followannaofficial - ifaktor

Anna 6 hónap leforgása alatt lélegzetelállító formába hozta magát. A fiatal lány nem csak fogyott, hanem mellette egy rendkívül sportos formát ért el. Instagram-posztjában megmutatta, hogy honnan kezdte és mit ért el.


Anna elmesélte átalakulásának történetét, mit tett vagy épp nem tett, hogy elérje áhított alakját. Szerinte az étkezésen és a rendszerességen múlik a legtöbb. Az elején sanyargatta magát, hogy veszítsen néhány kilót, majd miután ez nem bizonyult működő és hosszútávon tartható módszernek, váltott. Azt az elvet tartja, miszerint 80%-ban figyel a helyes és kiegyensúlyozott táplálkozásra, 20%-ban pedig enged a kísértésnek és azt eszik vagy iszik éppen, amit megkíván.

A sportolásra áttérve, Anna rájött, hogy nem az a fontos, hogy heti hányszor és mit edzel, hanem az, hogy rendszeresen csináld. Akárcsak az étkezéssel, úgy a sportolással is, rendszert kell vinni a mindennapokba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!