Elképesztő formában van Vásáry André - ifaktor
Vásáry André lila öltöny szettben áll

A népszerű énekest, Vásáry Andrét legutóbb a Tv2 Farm VIP műsorában láthattuk, ahol nem úgy tűnt, mintha élete legjobb formájában lenne a férfi. Ez azonban változott és André talán még sose nézett ki ennyire jól.


A napokban az énekes egy félmeztelen fotót osztott meg magáról, amit egy edzőterem öltözőjében készített a tükör előtt állva és meg kell hagyni, André irtó jól néz ki, amióta rendszeresen jár edzeni.

Posztjában azt is elárulta, hogy a karantén rá ilyen szempontból jó hatással volt, hiszen rendszeresen járt sportolni, ami láthatóan az előnyére vált. Ezen kívül a hajbeültetés is egy jó döntés volt szerintünk a részéről.

André posztját még Horváth Éva sem hagyhatta szó nélkül, ezt kommentelte a modell:

„Woww"

– írta lelkesen Éva, André képéhez.

De persze nem csak ő, hanem André számos rajongója is megdicsérte az énekest az elért eredményéért.

„Gondoltam kirakok egy gym utáni szelfit :-) nem arcoskodni szeretnék mert nincs mire,csak egész egyszerűen örülök annak ,hogy ha mást nem is de a Covid legalább annyit hozott az életembe ,hogy megszerettem ezt a fajta testmozgást is🤗Semmi célom nincs ezzel nem azért csinálom ,hogy nagyobb legyek ,vagy izmosabb ,hanem egész egyszerűen jólesik és szerintem a testmozgásnak ez lenne a lényege.Nem gondolom ,hogy mindenkinek le kell fogyni, izmosnak kell lenni, mert csak úgy ember/ffi..., azt vallom ,hogy mindenki érezze jól magát a saját bőrében és ha bármilyen változtatási igénye van önmagával szemben akkor tegyen érte"

– osztotta meg gondolatait követőivel az énekes.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!