Elképesztő mérföldkőhöz jutott el Pamkutya Norbi - ifaktor
Osbáth Norbi egy folyosón áll egy épületben

Ha kimondjuk azt a szót, hogy Pamkutya, nem kell sokáig gondolkodnunk azon, miről lehet szó. Bizony a népszerű testvérpárosról Osbáth Márkról és Osbáth Norbiról, akik You Tube-karrierjükkel nagy ívű pályát futottak be.


Ezúttal Norbi egyik legújabb Instagram-bejegyzéséből megtudhatjuk, hogy sikerült eljutnia a Cannes-i Filmfesztiválra és ezt mindenképpen hatalmas eredménynek érzi az életében. Az elkövetkező napokban a filmeké lesz nála a főszerep.

A fiú azt is elárulja, hogy megpróbált felvételeket is készíteni a rendezvényről, de azt sajnos sok helyen tilos, így nehézkesen tudja közvetíteni az eseményeket.

Ha már a felvételeknél tartunk, Norbi követői meglehetősen hiányolják, hogy testvérével már hónapok óta nem készítettek videót és, hogy ritkán mutatkoznak együtt. Egyes rajongók arra tippelnek, hogy talán összeveszhetett a páros, mások azt gondolják, hogy nincs ebben semmi rendkívüli, hiszen ők is emberek és élik a maguk mindennapjait.

Akárhogyan is van, mi is kellemes időtöltést kívánunk Norbinak Cannes-ban és már alig várjuk a következő Pamkutya videót is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!