Elképesztő produkció a Dancing with the Stars színpadán!​ - ifaktor
Győrfi Dani és Stana Alexandra történetéről már többször beszámoltunk, amióta a Dancing with the Starsban szerepelnek. Elképesztő, sőt meseszerű eddigi szereplésük, hiszen az első adás után első kiesőként távoztak, majd két páros – vírus miatti – távolmaradása után visszakerültek a műsorba.


Daniék azóta is kiválóan teljesítenek, visszatérő táncuk lenyűgözte a zsűrit és a közönséget egyaránt, legutóbbi produkciójuk pedig fenomenálisra sikeredett.

„Pont pislogtam az első képen! Óriási este volt!"

– írta az Instagram-bejegyzéséhez Győrfi Dani.

Győrfi Dániel és Stana Alexandra: Samba – 4. adás

tv2.hu

A páros az A Maszk című filmből importálta a karaktereket szambás táncukhoz. A főszereplő, Jim Carrey karakterében pedig Győrfi Dani brillírozott, akit nem győztek dicsérni a zsűritagok. A mindig kritikus Kováts Gergely Csanád 10 ponttal jutalmazta az energikus előadást, összesen pedig 37 pontot kapott a duó.

Egyébként az egész adás parádésra sikeredett, hiszen jobbnál jobb produkciók születtek – gondolunk itt Horváth Tomi Jokerére, vagy Pásztor Annáék táncára. De az összes versenyző kitett magáért.

Győrfi Dani és Stana Alexandra produkciója természetesen elég volt a továbbjutáshoz, így a jövőhéten is megmutathatják magukat a táncparketten.

Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!