Elképesztő! Zsozéatya nemsokára roadshowra indul! - ifaktor

Ha meghalljuk azt a nevet, hogy Zsozéatya, szinte azonnal mosolyra kerekedik a szánk, hiszen a népszerű YouTube-tartalomgyártó soha nem szűkölködik a poénokban és frappáns szófordulatokban. Ezúttal élőben is megcsodálhatja majd őt a nagyérdemű.Zsozéatya legújabb Instagram-posztjában közzéteszi, hogy roadshowra indul, melyen több magyarországi várost is érinteni fog.

Legelső megállója lesz Debrecen, ahol rajongói július 24.-én tudnak majd találkozni vele 16:00 és 21:00 között.

A fiú viccesen vezeti be posztját:

„Tesvérek hamarosan el startol az Nberenergydrink roadshow, ahol találkozhatunk és kiverhet... ja nem, szóval találkozhatunk zene és tánc és dorombolás és 18 plusszos figurák meg egy energia itallal is gazdagabbak lehetnek…"

Ha ugyan a rajongók már fel is készültek Zsozéatya fogadására, valószínűleg Debrecen nem tudja még, mi vár ott rájuk. Annyi biztos, hogy mindenkinek fájni fog az arca a nevetéstől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!