Elképesztően eredményes lett Rubint Rella edzésprogramja - ifaktor

Korábban már írtunk arról, hogy Rubint Rella indított egy hat hetes ingyenes edzésprogramot BejgliKillerbyRella nevű Facebook-csoportban. Közel 20 ezren csatlakoztak a programhoz.


Erről készített videójában Rella elmondta, nem gondolta volna, hogy ennyire sikeres lesz az edzésprogramja és ennyien szavaznak neki bizalmat. Napról napra, illetve hétről hétre információkkal, tanácsokkal, edzős-videókkal látta el a csoportban részvevőket. Majd, akinek sikerült elérnie a leglátványosabb eredményt azt egy nagyobb értékű Myprotein-kuponnal jutalmazta.

A nagy érdeklődésnek köszönhetően, illetve az eredményeket látván indított egy másik programot is, mely tegnap startolt és BombaBodybyRella nevet viseli.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!