Elképesztően eredményes lett Rubint Rella edzésprogramja - ifaktor

Korábban már írtunk arról, hogy Rubint Rella indított egy hat hetes ingyenes edzésprogramot BejgliKillerbyRella nevű Facebook-csoportban. Közel 20 ezren csatlakoztak a programhoz.


Erről készített videójában Rella elmondta, nem gondolta volna, hogy ennyire sikeres lesz az edzésprogramja és ennyien szavaznak neki bizalmat. Napról napra, illetve hétről hétre információkkal, tanácsokkal, edzős-videókkal látta el a csoportban részvevőket. Majd, akinek sikerült elérnie a leglátványosabb eredményt azt egy nagyobb értékű Myprotein-kuponnal jutalmazta.

A nagy érdeklődésnek köszönhetően, illetve az eredményeket látván indított egy másik programot is, mely tegnap startolt és BombaBodybyRella nevet viseli.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!