Elképesztőt alkotott Radics Gigi az Attraction Performances közreműködésével - ifaktor

Egy vagy velem című dalához elkészült Radics Gigi klipje, melyet az Attraction Performances Produkciónak köszönhet. Az eredmény lélegzetelállító lett: megható, érzelmekkel teli, gyönyörű.


Gigi Egy vagy velem című dala az anyaságról, a kudarcokról, kislánykoráról és karrierútjáról szól. A klipben nincsenek élőszereplők, csupán csak árnyak és árnyjátékok.

A Reggeli mai adásának volt az egyik vendége Gigi az Attraction Performances vezetőjével. A közös munka során rengeteget beszélgettek, Giginek részletekbe menően el kellett mesélni az érzéseit, a múltját, hogy hogyan jutott el odáig ahol most van, mindezeket felhasználva tudták elkészíteni ezt a zseniális klipet.

Az RTL Reggeliben zajló beszélgetést az alábbi linken tudod megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!