Így néznének ki a Barátok Közt szereplői 2050-ben. - ifaktor

Korábban már írtunk róla, hogy 22 év után búcsúzik a Barátok Közt az RTL Klub képernyőjéről. Két szereplő most azzal a gondolattal játszott el kicsit, hogy mi lenne, ha még 30 év múlva is láthatnánk őket.A sorozat Instagram- oldalára került ki egy kép, melyen két színészük Varga Izabella és Karalyos Gábor öregítette meg magát, ezzel elképzelve, hogy hogyan is nézhetnének ki szerepeikben, ha még 2050-ben is találkozhatnának velük a képernyőn a rajongók.

„Bár az élet közbeszólt, és nem láthatjuk a Mátyás király tér lakóit megöregedni, de így nézne ki Balogh Nóra és Somogyi Levente 2050-ben!" – írták a poszthoz.

Tehát az már eldőlt, hogy ez nem fog bekövetkezni, de így is elképesztő belegondolni abba a 22 évbe is, amit a hátunk mögött hagytak. Csak gratulálni tudunk ehhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!