Így néznének ki a Barátok Közt szereplői 2050-ben. - ifaktor

Korábban már írtunk róla, hogy 22 év után búcsúzik a Barátok Közt az RTL Klub képernyőjéről. Két szereplő most azzal a gondolattal játszott el kicsit, hogy mi lenne, ha még 30 év múlva is láthatnánk őket.A sorozat Instagram- oldalára került ki egy kép, melyen két színészük Varga Izabella és Karalyos Gábor öregítette meg magát, ezzel elképzelve, hogy hogyan is nézhetnének ki szerepeikben, ha még 2050-ben is találkozhatnának velük a képernyőn a rajongók.

„Bár az élet közbeszólt, és nem láthatjuk a Mátyás király tér lakóit megöregedni, de így nézne ki Balogh Nóra és Somogyi Levente 2050-ben!" – írták a poszthoz.

Tehát az már eldőlt, hogy ez nem fog bekövetkezni, de így is elképesztő belegondolni abba a 22 évbe is, amit a hátunk mögött hagytak. Csak gratulálni tudunk ehhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!