Így néznének ki a Barátok Közt szereplői 2050-ben. - ifaktor

Korábban már írtunk róla, hogy 22 év után búcsúzik a Barátok Közt az RTL Klub képernyőjéről. Két szereplő most azzal a gondolattal játszott el kicsit, hogy mi lenne, ha még 30 év múlva is láthatnánk őket.A sorozat Instagram- oldalára került ki egy kép, melyen két színészük Varga Izabella és Karalyos Gábor öregítette meg magát, ezzel elképzelve, hogy hogyan is nézhetnének ki szerepeikben, ha még 2050-ben is találkozhatnának velük a képernyőn a rajongók.

„Bár az élet közbeszólt, és nem láthatjuk a Mátyás király tér lakóit megöregedni, de így nézne ki Balogh Nóra és Somogyi Levente 2050-ben!" – írták a poszthoz.

Tehát az már eldőlt, hogy ez nem fog bekövetkezni, de így is elképesztő belegondolni abba a 22 évbe is, amit a hátunk mögött hagytak. Csak gratulálni tudunk ehhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Újabb taggal bővült B. Nagy Rékáék családja, így már 5 háziállatuk van

Sokakat megbotránkoztathat, sőt Réka elmondása alapján többször is megkapták már vőlegényével, hogy nem normálisak, amiért ennyi kutyájuk- négy: Málna, Marvey, Mozart, Mandula- van.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!