Elkészítették az év legjobb TikTok-videóját az Exatlon Kihívói - ifaktor
Exatlon Kihívók
Az egykori Exatlon-versenyző Deres Ádám TikTok-oldalára került fel egy videó, melynél menőbbet nem nagyon láttunk még a közösségi platform létezése óta.


Deres Ádám tavaly még versenyzőként vett rész az Exatlon küzdelemeiben, idén azonban már edzőként és táplálkozási tanácsokkal segíti a csapatokat. Instagram-oldalán rendre posztolt közös képeket a Bajnokokkal és a Kihívókkal is, ezúttal azonban továbbmentek, és egy videót is leforgatott a kék csapat tagjaival. Ráadásul nem is akármilyen lett a végeredmény.

A Kihívók ugyanis a Bosszúállók című film szuperhőseit elevenítik meg nagyon élethűen. A megformált karakterek közül természetesen nem hiányozhatott Amerika Kapitány, Thor, Fekete Özvegy, Hulk, és Pókember sem.

„Exatlon és Avengers rajongóknak kötelező!😎😏Kihívók-Assemble!!"

– írta a videóhoz Deres Ádám.

@deresadam023

Exatlon és Avengers rajongóknak kötelező!😎😏Kihívók-Assemble!!##tiktok ##foryoupage ##for ##fy ##exatlonhungaryofficial ##exatlon ##avengers

♬ eredeti hang - deresadamofficial

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldal

Ne hagyd ki!