Elkészítették Gelencsér Tímea eddigi legmenőbb képét - ifaktor
Elkészítették Gelencsér Timi eddigi legmenőbb képét

Gelencsér Tímea jelenleg Dominikán tartózkodik az Exatlon harmadik évadjának stábtagajaként, de szerencsére a munka mellett Instagramon és TikTokon is aktív maradt. Most épp élete „legmenőbb" fotóját posztolta a közösségi oldalon.„Azt hiszem @vivienborzi elkészítette életem legmenőbb fotóját. 🤪🥊 Mondanám, hogy "New Year New Me" de ez nem igaz...🤪 Az igazság az, hogy én ugyanaz az ember vagyok, csak ez a csodacsapat kihozott belőlem valamit ami számomra is újdonság.🙈 Régóta szerettem volna egy olyan sorozatot ami a komfortzónámon kívül esik, hát bummm.👊🏼 Természetesen a sport köré épült az egész, én egyértelműen így szoktam boxolni🤣🙈"

– írta Instagram-bejegyzésében Timi.

A fotó ide kattintva megtekinthető.

Az egykori szépségkirálynő mostanában egész gyakran lép ki a komfortzónájából. A Dancing with the Stars megnyeréséhez is szüksége volt erre, hiszen enélkül biztos, hogy nem láthattunk volna olyan csodálatos produkciókat Timitől és Bercitől, mint amilyeneket hétről hétre letettek az asztalra.

Gelencsér Tímea Instagram-oldalán azóta azt is bejelentette, hogy az Exatlon Hungary harmadik évadában ma este lesz előszőr látható a képernyőn.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!