Elkészült ByeAlex és a Halott Pénz közös videóklipje - ifaktor
Elkészült ByeAlex és a Halott Pénz közös videóklipje
Az X-Faktor mentora már december közepén büszkélkedett vele, hogy az új évet, egy Halott Pénzzel közös dallal indítják. Most viszont már arról számolt be Instagram-oldalán, hogy a dalhoz a videóklip is elkészült, ami már meg is tekinthető a YouTube-on.


A közös szerzemény a Boldog leszek 2021 címet kapta. És a dal üzenete maga a cím, hogy a 2020-as után legyen sokkal boldogabb mindenkinek az idei esztendő.

„Nem fogok hazudni: gyűlöltem a 2020-as évet. A megszokott életvitelem egy pillanat alatt vált egy olyan unalmas, és totálisan bizonytalan valamivé, ami ellen egész életemben küzdöttem és dolgoztam. Rengeteg időt kellett / és sajnos most is ez megy, KELL a semmittevéssel tölteni. Hiába raktam le egy lemezt és több klipet is a srácokkal, az még mindig nem pótolhatja azt, ami a legjobb ebben az egészben: a színpad, az energiák, az hogy azokban a pillanatokban amikor veletek lehetek/lehetünk béke van, elfogadás és szeretet.
Sokat önelemeztem. Én magam is szorongtam/szorongok sokmindenen; és próbálok fejlődni. Van hova. Remélem ez az új év boldogságot, ölelkezést, és jó energiákat hoz mindenkinek.
Köszönöm Dávidnak és Márknak, hogy rengeteget tettek a dalhoz! Köszi a zenekaromnak és a családomnak, hogy támogattak 2020ban.
Nehéz volt kurvára.
Szeretlek benneteket! Jöjjön már végre a tavasz és perzseljen már a nyár! Legyünk BOLDOGOK 2021!"

– írta közösségi oldalán ByeAlex.

Mi sem kívánhatnánk szebbet ennél, legyen mindenki boldog 2021-ben, és természetesen hallgassa meg ezt a dalt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!