Elkészült első saját dala Zdroba Patriknak - ifaktor
Zdroba Patrik a színpadon énekel

Az RTL Reggeliben vendégeskedett Zdroba Patrik, akit a műsorvezetők első saját dala mellett arról faggattak, hogy milyen élményeket élt át A Konyhafőnök VIP-ben és milyenekkel távozott. Szó esett még egy sajnálatos történésről is, mely Patrik egész családját érintette a COVID19 kapcsán.


De térjünk vissza egy pillanat erejéig az egykori X-Faktoros első saját dalára, a Hontalanra ami azért jó ideig váratott magára a tehetségkutató óta. A fiatal énekes számára a dal kapcsán az egyik legfontosabb volt a mondanivalója, mely az érzelmek jelentősége, Patrik szerint több olyan döntés kellene a hétköznapokban, amelyet az érzelmek vezérelnek, emellett az értékek képviselete is fontos momentum volt.

A Konyhafőnök VIP-ben való főzésekre visszaemlékezve elmondta, hogy jó élményekkel és benyomásokkal távozott, sokkal tovább jutott, mint azt az elején gondolta. Bármiféle felkészülés nélkül vágott neki a főzőműsornak, mégis sikereket ért el a konyhában, amelyre nagyon büszke, túlszárnyalta önmagát.

A Koronavírus kapcsán elmesélte, hogy az egész családja átesett a járványon és sajnálatos módon az idős nagymamája már nem térhetett haza a kórházból.

A teljes beszélgetést ezen a linken nézhetitek meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!