Elkészült Nemazalány új dala - ifaktor
Halastyák Fanni ismertebb nevén, Nemazalány az Instagramon Sofi néven fellelhető barátnőjével készítette el legújabb dalát.


„Helló! @sofi_official_page elkészültünk az új dallal, ami nem csak minket hozott össze lelkileg, de reméljük titeket is össze fog! Mindenkinek van az életében valaki, aki sosem okozott csalódást… Legyen az barát, család vagy csak egy régi ismerős, akire számíthattál bármikor feltétel nélkül! Ez a dal nekik fog szólni! Remélem ti is annyira várjátok, mint mi!"

– írta az Instagramon Fanni.

Fanni a Nemazalány x Lil G dalokkal vált ismerté, hiszen a lányduó villámgyorsan robbant be az internetre – elsőként a Petőfi Sándor című dalával.

Azóta a két lány „szakított" és már két éve külön utakon folytatják a zenélést. Fanni még az X-Faktorba is jelentkezett, de a válogató után a táborba már nem ment el, így diszkvalifikálták.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!