Elkezdődött az önfejlesztés a Való Világ-villájában - ifaktor

A ValóVilág eddigi évadaiban már láthattuk, hogy a villa lakók és a nézők szórakoztatása érdekében különböző tematikus heteket tartanak a luxusbörtön falain belül. Ezúttal egy vadonatúj, eddig még nem látott hét vette kezdetét. Az önfejlesztés hete.


Az önfejlesztő hét hasonló tematikára épül, mint az előző szériákban már sokat látott iskola hét. A villa lakók különböző órákon vesznek rész és házi feladatokat is kapnak. A különbség csak az, hogy változatosabb dolgokat tanulhatnak, mint az előző szériákban.

A tegnapi összefoglalóban láthattuk, hogy a játékosok angol, ökológia ismereti, illemtan, zene és jóga órákon vettek részt.

Az biztos, hogy minden egyes játékosnak van még hova fejlődnie a tantárgyakból. Nemsokára láthatjuk, ahogy hangszeren tanulnak meg játszani és egy kisebb koncertet is kaphatunk majd a lakóktól.

Az illemtan óra részlete ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!