Elkezdte hívogatni a háziorvosát és szinte rögtön beoltották - ifaktor
Sok helyen olvashattuk már, hogy aki cseles volt, vagy éppen volt ismerőse, az akár soron kívül megkaphatta az oltását. Az influenszerként wheelchairguy-ként ismert Fenyvesi Zoltán nem pont ebbe a kategóriába tartozik, de azért, ha végigolvassuk a posztját, látható, nem pont így kéne menjenek a dolgok az oltásokkal kapcsolatban. Egyébként Zoli ugyan regisztrált, mégsem volt rajta az oltásra várakozók listáján – legalábbis elsőre...


„Szóval én is beoltattam magam és ez most nem reklám, nem buzdítás, úgyhogy mindenki döntse el maga, hogy tesz a továbbiakban. Ami engem motivált, hogy szeretném újra biztonságos keretek között látni a szeretteimet, utazni és felfedezni megint a világot, illetve visszakapni a régi életemet"
„Az alábbi kis szösszenet már napok óta ért bennem, de sose posztoltam úgyhogy most íme:
Regisztráltam már egy pár hónapja és várom a sorom. Türelmesen várok miközben egyre több velem egykorú társam kapja az oltást csak én nem. Nem csörög a telefon, nem jön e-mail és még levél sem. Közben meg izgulok, hogy vajon akkor rajta vagyok vagy most mi van? Rossz ember vagyok, mert még nem vagyok oltva, pedig körülöttem már sokan igen? Van aki azt mondja, hogy várjak türelmesen, míg mások szerint naponta hívjam a háziorvosomat. Így hát várok, de közben megnyitva a social média felületeket mást sem látok minthogy ki oltotta már be magát aminek következtében azon kapom magam lassan, hogy már irigy vagyok rá és az jár a fejemben "ő miért igen és én miért nem?". Pedig őt is csak hívták és ment, aztán kiderül, hogy újra regisztrált vagy hívta a háziorvosát többször mire kapott valamilyen tájékoztatást. Így a várakozást felváltja a háziorvos "zaklatása", hívom hátha elérem és remélhetőleg mondd egy-két nyugtató szót, de nem veszi fel. Ez megy egy pár napig amikor is egyszer csak beleszól a vonal végén egy másik hang, a doktornő az, én meg mint aki épp felelni készül el is felejtem miért hívom. Végre kinyögöm, ő pedig tájékoztat, hogy nem vagyok a listán jelen pillanatban, de amint leszek már hív is csak várjak türelmesen. Eltelik két nap és egy vezetékes szám hív, a doktornő az, jött oltás és a nevem is rajta a listán, de gyorsan döntsek akarom vagy nem, mert ha igen akkor másnap már oltanak is"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!