Elképesztő a hasonlóság! Chiara Ferragni gyerekei ikrek? - ifaktor

A világhírű olasz modell, Chiara Ferragni nemrég adott életet második gyermekének Vittoriának, aki kisfia, Leo után született pár évvel. A modell Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan néznek ki gyermekei ugyan annyi idős korukban.


Chiara készített első szülött gyermekéről egy videó felvételt, mikor pár hónapos volt és most, hogy Vittoria betöltötte szintén ugyan azt a hónapot, mellé tette kislánya videóját is. A hasonlóság elképesztő, a testvérek olyanok, mintha ikrek lennének.

Annak ellenére, hogy tudjuk, van pár év korkülönbség a gyerkőcök között, mikor Leo ugyan annyi idős volt, mint amennyi most Vittoria, szinte teljesen ugyan úgy néztek ki.

A videó felvételek nagyon aranyosra sikerültek. Mindkét baba nagyon jókedvű és szikrázó kék szemeik vannak, amit egyértelműen édesanyjuktól, Chiaratól örököltek.

„Leo és Vittoria ugyan annyi hónapos korukban"

– írta a modell posztjához.

Chiara követői imádják a gyermekeivel kapcsolatos tartalmait, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy ezekre a posztokra rekord mennyiségű lájk érkezik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sánta-Széphalmi Juliska túl van műtétén

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű táncosnő, Sánta Juliska egy komoly műtétre várt, ami akár karrierjét is befolyásolhatja. Juliska Instagram-oldalán posztolt először a térdműrét után.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!