Örökre vége a világhírű Ellen Show-nak - ifaktor
Ellen DeGeneres kék ingben fehér gallérral támasztja fejét

A világhírű kibeszélő show házigazdája, 19 év után feláll a székből és végleg elköszön rajongóitól.


Aki követte az Ellen Show-t, vagy látott már belőle részeket, pontosan tudja, hogy mennyire egyedi megjelenéseket biztosított nekünk a házigazda, Ellen DeGeneres adásról-adásra. Egy élő legenda, akinek TV-műsorában szinte minden létező híresség megfordult. Ellen egészségével minden rendben van, ugyanakkor most valaminek örökre vége szakadt.

Ellen úgy érezte, hogy most eljött az idő és kamerák elé állt, ahol bejelentette a nagy hírt, miszerint 2022-től befejezi az Ellen Show-t.

„Amikor 3 évre aláírtam, valahol a szívem mélyén tudtam, hogy a tizenkilencedik év lesz a legutolsó számomra. Erre készültem mind testileg mind lelkileg, ugyanis az érzékeim azt súgták, itt az ideje leköszönni."

A humoros műsorvezető rátett még egy lapáttal

„Humorista-műsorvezetőként mindig is tisztában voltam az időzítés fontosságával. Úgy érzem most itt az én időm, hogy elköszönjek."

Mai adásában, ami hazai idő szerint este 22:00-kor lesz, Oprah Winfrey-val és Pinkkel fog beszélgetni, ahol bővebben mesél majd döntéséről és annak okozatáról.

Ellen mindenki számára megköszönte, hogy eddig is vele tartottak és ígéretet tett, hogy a show végével sem szakítja meg a kapcsolatot a rajongóival, valamint arról is biztosított mindenkit, hogy a 2021-es utolsó évad, elképesztő lesz. Teli lesz meglepetésekkel és hírességekkel, ezt garantálja előre.

Én imádtam az Ellen Show-t, zseniális megviccelések és nagyon szép pillanatoknak lehettünk szemtanúi az évek alatt. (-szerk.)

Ellen-válogatás ahogy a világhírű színészekre hozza rá a frászt. ZSENIÁLIS!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!