Ellopták Edina Lujza videóit - ifaktor

A népszerű hazai véleményvezér, Kovács Edina Lujza legújabb Instagram-bejegyzésében egy szörnyű, őt ért csalásról számolt be, ami a TikTok- közösségi felületén is érte őt.


Edina régi TikTok-videóit több alkalommal is ellopták már és az engedélye nélkül, különböző cégek reklámoznak az influenszer arcával. Edina posztjában elárulta, hogy IQ tesztes, horoszkópos és újabban munkalehetőséget kínáló oldalakon is az ő videóival reklámoznak.

Az influenszernek többen beszámoltak Romániában fellelhető plakátokról is, amik az ő arcát ábrázolják. Edina felhívta követői figyelmét a csalásra és kérte őket, hogy ne kattintsanak ezekre a nem biztonságos oldalakra.

„Imádom lopkodni Bence ruháit, olyan jó 'oversize' style
Nem akartam elkezdeni az Insta posztjaimat is szennyezni, de úgy gondolom muszáj titeket tájékoztatnom erről a TikTok reklámos 'balhé' -ról. Sajnos több helyen, több nyelven reklámoznak az én régi videóimmal az engedélyem nélkül. Előfordult már IQ tesztes, horoszkópos, és ami a legdurvább most, valami munkalehetőséget kínáló oldalon is megjelentek ezek, és elvileg már plakátok is megtalálhatóak Romániában az én arcommal.
Kérlek titeket, ne kattintsatok ezekre a hirdetésekre (nem biztonságos oldalak), és jelentsétek őket! Nagyon köszönöm, hogy ennyien elkülditek, sajnos nem tudok mindenkinek válaszolni
. jajj annyira kellemetlen ez az egész"

– olvashatjuk Edina bejegyzésében.

Reméljük hamarosan megoldódik a csalás és Edina nyugodtan folytathatja mindennapjait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!