Ellopták Kajdi Csaba Instagramját - ifaktor

Egy ország Cylája szomorú hírt közölt vadonatúj Instagram-oldalán. Akik régóta követik Csabát, már tudhatják, hogy a közösségi oldalán nap mint nap engedett követőinek betekintést az életébe, de ettől most kicsit megfosztották.


Kajdi Csabi új profilt készített, ahol két nap alatt visszanyert közel 52 ezer követőt, de ez sem kárpótolja, hiszen féltve őrzött titkait és emlékeit lopták el tőle.

Login • Instagram

„Drága arany követőim és rajongóim! Nagyon hiányoztok! A látszat csal! Úgy tűnik, mintha szuperül lennék, de azért ez enyhe túlzás lenne! Sok mindenre rádöbbentett, hogy ma ellopták a régi profilomat! Picit olyan érzés, mintha betörtek volna és elraboltak volna tőlem mindent! Titeket, a múltam egy darabját, az identitásomat és a titkaimat! A tehetetlenség szinte gúzsba köt, de egy dolog biztos! Nem vették el tőlem a szeretetet, amit tőletek kapok és az igazán fontos értékek is meg maradtak nekem! Az Instagram az nem az enyém, azzal nem tudok mit kezdeni! Viszont Annamari és az Ő szeretete és támogatása 1000 Insta - oldalnál is többet ér! Figyelj Te is oda az igazi értékekre, mert azok pótolhatatlanok!! Leszünk mi még nagyon sokan!"

– olvashatjuk szívszorító sorait az elismert modellügynök.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!