Ellopták Lotfi Begi, Majka, és Gáspár Laci nemrég kiadott közös dalát - ifaktor
Lotfi Begi számolt be Instagram-oldalán arról, hogy zenéjüket az ő nevével visszaélve valaki feltöltötte Spotifyra, és szedi be a lejátszások után járó pénzösszeget.


A népszerű lemezlovas már felvette a kapcsolatot kiadójával a Magneotonnal, akik pedig már jelezték a csalást a legnagyobb zenei streaming szolgáltató felé.

„Sok mindent láttam már a zenei karrierem során, de ehhez foghatót még nem! Történt ugyanis, hogy valaki letöltötte (illegálisan) a Hurrikán cimű új dalunkat a Youtube-ról, csinált egy nem létező kiadót a nevemmel, majd ezután feltöltötte a Spotify-ra úgy mintha ez teljesen legális és a sajátja lenne!
Tehát van most egy Lotfi Begi records, (ami nem az enyém) ahol megjelent a Hurrikán egy kamu borítóval és minden egyes lejátszás ennek a csalónak termeli a bevételt. Természetesen felvettem a kiadómmal, a Magneotonnal a kapcsolatot, akik már vonalban vannak a Spotify-al, meglátjuk mire jutunk!
Az mindenesetre nagyon furcsa hogy 2021-ben egy ilyen csalással ki lehet játszani a világ legnagyobb zene streaming szolgáltatóját, és ezzel együtt talán most vezekelek azért a sok lengyel piacon vásárolt TAKT kazettáért amik szintén nem létező boritókkal és dal sorendekkel jelentek meg, megkárositva az előadót."

– írta közösségi oldalán Begi.

Reméljük a Spotify minél hamarabb lépni fog az ügyben, mi pedig addig azt javasoljuk, hogy a Hurrikánt itt hallgassátok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!