Ellopták Molnár Nini holmiját - ifaktor
Nini a Celebcella című műsorban szerepel, ahol a cellatársak feladata az volt, hogy egy-egy tárgyat elvehetnek a másiktól. Pimasz Úr, vagyis Papp Gergely pedig az influenszer gyöngyeit kobozta el.


„Három tárgyat vihettem be a cellába és ezeket gondosan kiválogattam. Fontos szempont volt, hogy mind fizikailag, mind szellemileg lefárasszam magam"

– kezdte korábbi posztját Nini.

„A választásom egy szobabiciklire, egy Gua Sha arcmasszírozó kőre és egy táska anyagra esett, amit eldöntöttem, hogy kigyöngyözök amire kiszabadulok, ha törik, ha szakad"

– folytatta a bejegyzést Nini.

Aztán megtörtént az ominózus „lopás", amire Nini így reagált:

„Ilyen szomorú voltam amikor @papp_gergo_pimaszur pimaszkodott velem és elvette a második nap a gyöngyözőmet... Nagyon zavart, hogy arra esett a választás, mert beakartam fejezni az 5. nap végére és általában nem bírom, ha valamit nem tudok véghez vinni!"

– írta az elkobzásról a véleményvezér.

Valóban frusztráló lehet, amikor egy cellába három személyes tárgyat vihetsz, de még abból is elvesznek valamit.

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!