Elmarad az idén decemberre tervezett esküvő Dobó Ágiéknál - ifaktor
Dobó Ági és Kis Csaba tervezett esküvőjét is felülírja a jelenlegi járványhelyzet. Ági a @secretstoriesbydaalarna-nak adott interjújában elmeséli ezzel kapcsolatos érzéseit és jövőbeni terveit.

Ági és Csabi 11 éve alkotnak egy párt, az idén júliusi lánykérés után az esküvőjüket decemberre tervezték, amelyet sajnos el kell halasztaniuk. Bár próbáltak tudatosan felkészülni a szervezés folyamán, hogy benne van a pakliban az elhalasztás lehetősége, mégis megviselte Ágit, hogy álmának megvalósulására még várnia kell.

„Október elején már egyre többen jelezték, hogy aggódnak a december végi időpont miatt – sok meghívott családja nem örült annak, hogy a közös karácsonyozás előtt esküvőre mennek -, mi pedig nem tudtunk volna elszámolni a lelkiismeretünkkel, ha valaki a lakodalmon fertőződik meg, aztán hazaviszi a vírust a rokonainak, és amiatt sem, ha az esküvő miatt nem találkozik az ünnepek alatt a családjával" - nyilatkozta Ági.

„Egyébként a kezdeti sokk és szomorúság után éreztem egyfajta megkönnyebbülést is.Tudtuk, hogy ez volt az ésszerű döntés, és jó érzés, hogy jövőre vélhetően már nem szorongás és bizonytalanság közepette kell egy ilyen örömteli eseményre készülnünk. Tizenegy éve vagyunk együtt, sok nehézségen túl, két gyermeket nevelve, nem ezen az egy év csúszáson fog múlni a boldogságunk" – tette hozzá Ági.

A teljes interjút Dobó Ágival, ezen a linken tudod elolvasni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!