Elmarad Szabó Ádám online koncertje: Koronavírusos lett - ifaktor
Elmarad Szabó Ádám online koncertje: Koronavírusos lett
Szabó Ádám Instagram-oldalára órákkal ezelőtt kikerült egy poszt, ami arról szólt, hogy végre hosszú idő után újra színpadra állhat. Azóta ezt a bejegyzést törölte az oldaláról, mivel kiderült, hogy elkapta a koronavírust, így a koncertje elmarad.


„Pozitív, vagyis covidos vagyok/lettem. Nagyon szomorú vagyok, hiszen ma jelentettem volna be, hogy pénteken lesz egy online koncert, óriási öröm és boldogság, de ez a szar ezt is tönkre teszi... Jól vagyok, a hátamban és a hasamban érzek egy erős égő fájdalmat+ köhögök egy keveset, de ennyi... Viszont kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást! Én úgy érzem, hogy megúsztam és eddig tényleg szinte semmit nem érzek, ami elviselhetetlen lenne, viszont rengetegen vannak kórházakban és sokkal rosszabb helyzetben, nekik nagyon kell az erő és a hit! És a családjuknak, barátaiknak is! Kitartást mindenkinek, vigyázzunk egymásra, ez nem játék! 😞 10 nap minimum itthon pihi, de úgyis jelentkezem, liveozom is majd+ zenét is kaptok! Szeretlek Titeket! ❤️"

– írta hosszú Instagram-posztjában Ádám.

Az énekes a Swing á la Django formációval állt volna színpadra, akik idén A Dal című műsorban is elindultak, ott Herrer Sára közreműködésével

Ádámnak szerencsére nincsenek komolyabb tünetei, így úgy néz ki könnyebben átvészeli majd a betegséget, viszont így is nagyon szomorú, hogy mégse léphet fel újra hosszú kihagyás után. Mindenesetre mi jobbulást kívánunk neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!