Élménybeszámolót tartott az RTL Fókusz stábjának Lakatos Márk a nyaralásáról - ifaktor
Lakatos Márk mustársárga bőrpulcsiban

Lakatos Márk, elrugaszkodó stílusáról, különc személyiségéről ismert, jó ideje láthatjuk már az RTL Reggeli műsorvezetőjeként is. Személyisége éppen ezért elég megosztó. Akárcsak a legtöbbünknél, úgy Márk szerettei körében is a karácsony előtti időszakot megelőzte a szervezkedés, ki hogyan tölti az ünnepeket, kikkel vagy épp kik nélkül. Márk úgy döntött, ha itthon nem töltheti azzal a karácsonyt, akivel szeretné, inkább elutazik és ott tölti, ahol szeretné. Az RTL Fókusz stábjának tartott élménybeszámolót.


A divattervező választása Zanzibárra, Freddie Mercury egykori szülőhazájára esett. Két hetet töltött a szigeten és annak környékén. Egy régi, kedves barátjával és egy idegenvezetővel felfedezték Zanzibár közelében lévő kisebb szigeteket, amikor Márk egy adott sziget után érdeklődött az idegenvezető elmesélte, hogy a pletyka szerint ez a sziget Bill Gates tulajdona és 200 méteres körzetben nem lehet megközelíteni. Egyetlen egy kis szálloda található rajta, néhány bungalóval. Márk figyelmét egyből felkeltette a pletyka és hamar kapott szállást az egyik ilyen bungalóba, mivel a vírushelyzet miatt ott is 20-40%-os a telítettség. Az üdülőhelyeken a karácsonyi időszak főszezonnak számít.

Márk további élménybeszámolóját a linkre kattintva megnézhetitek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!