Élménybeszámolót tartott Rubint Réka az RTL Reggelinek - ifaktor
Rubint Réka mosolyog

Rubint Réka és családja tegnap érkeztek haza a Maldív-szigetekről, ahol Réka Alakreform tábort tartott. Eredetileg nyaralást tervezett a Schobert-család, de a kiutazás előtt- Rékáék elmondása alapján mindenféle hirdetés nélkül- összegyűlt 41 fő, akik korábban a járványhelyzet miatt elmaradt ibizai, cubai Alakreform-tábort pótolták.


A két műsorvezető Peller Mariann és Nádai Anikó arról kérdezték Rékát, hogy mi a véleménye a sok negatív kommentről, amit Instagramon és Facebookon kaptak a kiutazásuk miatt, válaszul csak annyit kaptak, hogy semmilyen törvény nem tiltotta az elutazásukat a Maldív-szigetekre.

A fitnesz lady elmondta, hogy nagyon örül, hacsak ennyit is, de dolgozhatott. Nagyon hiányzik már neki, hogy órákat tarthasson az ország különböző pontjain, emellett szervezné már a belföldi Alakreform-táborokat is, amire sajnos még nincs lehetőség.

Rékával a Skype-beszélgetést visszatudjátok nézni az RTL Most honlapján, az adás 50. percétől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Ne hagyd ki!