A Dancing With The Starsról mesélt Győrfi Dani - ifaktor
győrfi dani fekete pólóban

A TV2 legújabb, nagyszabású showműsorából első kiesőként távozott Győrfi Dani és duettpartnere, Stana Alexandra. A páros Emilioval és Tóth Orsolyával vállt vállnak vetve várta a zsűri ítéletét, hogy melyik duó folytathatja a küzdelmet.


Danit és Szandit kiesésük után a Mokkában látták vendégül, ahol a páros együtt mesélt az élményeiről. Dani az Instagram-oldalán is megosztott egy posztot, amelyben kiemelte a műsor legcsodálatosabb mozzanatait, és azt is bevallotta: volt egy pillanat, amikor úgy gondolta, akár győztesként is távozhatnak a produkcióból.

,,Kettős érzése van az embernek, mert az egyik oldalról ez egy szomorú dolog, hiszen épp csak elkezdődött ez a kaland, és máris vége. Bennünk maradt rengeteg dolog, amit szívesen kivirágoztattunk volna, és megmutattunk volna mindenkinek. De sok dolognak lehet örülni is, mert úgy érzem, tényleg odatettük magunkat, ahogy visszanéztem az adást."

fejtette ki gondolatait a TV2 reggeli műsorának stúdiójában Dani, aki később a közösségi médiában is folytatta az élménybeszámolót.

,,Ami leggyakrabban lejátszódik újra meg újra a fejemben az az, amikor először úgy éreztem, hogy tényleg reális azt gondolni, hogy abszolút nulla táncképességből sok gyakorlással még simán benne van a pakliban, hogy meg is nyerhetjük a versenyt"

– kezdte Instagram bejegyzését az ifjú Győrfi. Posztjában duettpartnerét is hosszasan említi, kifejtve, mennyire hálás neki, és, hogy milyen jó kapcsolatba kerültek már a műsor elején.

,,Arról a csodás élményemről mesélek éppen, amikor először megpillantottam a fülig érő mosolyát a művésznőnek. A kicsattantó energiáját, amit már ott megmutatott, amikor szökdelve, nem várt lendülettel indult meg felém. Azt az őszinte örömöt, vidámságot, amit láttam rajta, abban a teljesen furcsa szituban, amikor kamerák előtt egy idegennel kellett találkoznia."

– írta Szandiról, aki az Experidance tánctársulat tagja.

A családban egyébként nem Dani az első, aki versenyzőként szerepel egy táncos showműsorban. Édesapja, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, 2013-ban szerepelt a hasonló formátumú Szombat Esti Lázban a konkurens csatornán.

,,Mivel elég sok idő töltöttem a tánctanulással, így amikor végre az apukámmal beszélgethettem, nem a táncról akartam vele diskurálni. Ráadásul a partnerem személyében a világ egyik legjobb táncosát ismertem meg, így minden szükséges tanáccsal el voltam látva."

nyilatkozta Dani a Blikknek. Azt is elárulta, hogy a jövőben influenszerként szeretne tevékenykedni, és hasznos témákkal foglalkozni, a showműsor után azonban a táncról sem akar lemondani. Szandi a Mokka stúdiójában fel is ajánlotta a segítségét Daninak a további tanulásban, valamint ő is levonta a táncműsorral kapcsolatos következtetéseket.

,,Egyszerűen tényleg nincs bennünk az a borzasztó elkeseredettség, mert nincs miért, annyira élveztük ezt a koreográfiát, és büszkék voltunk, hogy ilyen sok munka után, remekül sikerült a produkció."

– mondta a Dancing With The Stars-ban történő szereplésükről Alexandra.

Vajon látjuk még Győrfi Danit a színpadon ropni? Ezek után mi biztos mellette fogadnánk!

Ne hagyd ki!