Élményvezetés felsőfokon - Közel 400 milliós yachtot lopott el egy vermonti férfi - ifaktor

A bíróságon azt mondta a férfi, hogy tesztre vitte a hajót miután megjavította.


A 14 méteres, Jeanneau Prestige 500-as típusú yachtot lopott el és vitt élményutazásra egy férfi New Yorkban.

Egy nappal később, a new york-i rendőrség letartóztatta a férfit, akit helikopterrel kaptak rajta, hogy a Champlain tavon furikázik a közel 400 millió forintot érő yachttal.

A hajót eltulajdonító, 56 éves férfit őrizetbe vették és személyes tárgy eltulajdonítása valamint a tulajdonos engedélye nélküli használat vádjával indított eljárást ellen a new york-i rendőrség.

Robert Morris egy keresett szökevény volt, akit már ezelőtt is több bűncselekmény miatt is köröztek. A vermonti újság lehozta, hogy Morris a bíróságon azzal védekezett, hogy:

„Tesztelte a hajót, miután megjavította azt."

A férfi továbbá azt is elmondta, hogy éppen Montrealba készült visszavinni a hajót a tulajdonosnak, amikor a rendőrség lekapcsolta őt. A tulajdonos erről persze semmit nem tudott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!